Wine tour Den Haag

Wij zijn dol op wijn drinken! En het liefst in combinatie met voortreffelijke bites. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met onze favoriete wijn winkel genaamd ‘De Filosoof’ voor groepen van 6 tot 20 personen’.

Wij, de stadstroubadours, begeleiden je eerst 1 uur door het oude centrum van Den Haag aan de hand van prachtige verhalen over die goeie ouwe tijd en hoe dat nu de dag nog impact heeft, we lopen langs niet te missen locaties maar introduceren je ook aan verborgen plekken.

Daarna nemen we jullie mee naar, in onze bescheiden mening, de beste wijnwinkel van Den Haag! ‘De Filosoof’ wordt gerund door Ofran, hij is zelf filosoof, een zeer charmante gezellige man en bij uitstek wijn liefhebber. Hij verzameld wijnen van over de hele wereld en dan het liefst van de wat minder bekende wijn-landen en streken.

Hij zal jullie gedurende 2,5 uur voorzien van een wijnproeverij van 5 wijnen met bijbehorende lekkernijen. Hij verteld daarbij honderduit over de selectie wijnen, wijn tradities en meer. Vrees niet, je mag gewoon alles opdrinken ;)!

Inbegrepen bij de Wine tour:

- Een eigen enthousiaste stadstroubadour die jullie voor 1 uur rondleid door het oude centrum van Den Haag
- Wij introduceren jullie aan de highlights en verborgen plekken
- Er worden vele verhalen verteld over de stad, de cultuur en de mensen
- Aansluitend krijgen jullie een exclusieve introductie aan wijnwinkel ‘De Filosoof’
- Waar Ofran een 2,5 uur durende wijnproeverij begeleid
- 5 wijnen met bijpassende voortreffelijke bites worden geserveerd

Prijs: €60 per persoon
(incl. BTW excl. 6% service kosten)

Wanneer: Weekend
Klik hier voor de beschikbaarheid op onze boekingspagina! Doorgaans bieden wij de Wine Tour in het weekend aan vanaf einde middag

Waar: Stadscentrum
We starten voor het Paleis Noordeinde, onder de grote postzegelboom

Taal: Nederlands en Engels
Jouw nieuwe local friends spreken uitstekend Engels en Nederlands, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen aansluiten!

Aantal personen per groep: Min 6 en max 20
De groepen voor onze tours houden wij klein om zo de beste persoonlijk aandacht te geven en de beste ervaring neer te zetten voor de groep.
Daarnaast passen simpelweg niet meer mensen binnen bij enkele locaties. Boek daarom op tijd jouw plekje bij onze tours!.

Dieetwensen/allergieën: gluten-vrij, vis vrij en vegetarisch
Laat ons tijdens het boekingsprocess weten waar wij rekening mee kunnen houden en wij beloven ons uiterste best te doen!

Heb je specifieke wensen zoals een bepaalde dag, tijdstip of andere ideen, dan kunnen wij een tour op maat organiseren!

Onze tours kunnen worden geboekt tot 18:00 uur 's avonds voor de volgende tour-dag. Wil je toch nog boeken na de sluitingstijd van het boeking systeem, mail ons of stuur een sms en wij kijken of het nog mogelijk is!