Food Tour Den Haag

Onze Food Tour is een rondleiding waarbij je te voet langs restaurants, lunchrooms, cafés en delicatessezaken gaat en daar de lokale smaken proeft en ontdekt. 

De 3,5 uur durende tour voert je langs 7 verschillende locaties in het centrum, elk met een heerlijk hapje of drankje om te proeven en een bijzonder verhaal erachter. 

Al het eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen en er is genoeg eten om een maaltijd te vervangen – dus breng een lege maag!

Onze tours zijn gemakkelijk te lopen, je merkt bijna niet dat je van de ene locatie naar de andere loopt en de afstand ertussen is maximaal 12 minuten. 

Jouw local friend vertelt je verhalen over de bekende en vooral de wat minder bekende bezienswaardigheden van Den Haag. We houden de groepen graag klein, maximaal 10, om je een optimaal persoonlijke, lokale en gezellig ervaring te geven.

Inbegrepen bij de Food tour:

- Een flesje water
- 7 locaties in het stadscentrum van Den Haag*
- Genoeg eten en drinken om een lunch te vervangen
- Jouw nieuwe local friend die je rondleidt en lekkere verhalen verteld
- Bijzondere, grappige, interessante verhalen over lokale horeca ondernemers, hun eten en de cultuur van Den Haag
- We eindigen met een lekker drankje waar je gerust nog kan blijven hangen

Prijs: €60 per persoon
(incl. BTW excl. 6% service kosten)

Wanneer: Overdag
De Food Tour is veelal beschikbaar overdag, klik hier om de huidige beschikbaarheid te bekijken

Waar: Stadscentrum
We starten voor het Paleis Noordeinde, onder de grote postzegelboom

Taal: Nederlands en Engels
Jouw nieuwe local friends spreken uitstekend Engels en Nederlands, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen aansluiten!

Aantal personen per groep: Min 2 en max 10
De groepen voor onze tours houden wij klein om zo de beste persoonlijke aandacht te geven en de beste ervaring neer te zetten voor de groep.

Daarnaast passen simpelweg niet meer mensen binnen bij enkele locaties. Boek daarom op tijd jouw plekje bij onze tours!

Dieetwensen/allergieën: gluten-vrij, vis vrij of vegetarisch
Laat ons tijdens het boekingsprocess weten waar wij rekening mee kunnen houden en wij beloven ons uiterste best te doen!

 

Op maat gemaakte tours:

Heb je specifieke wensen zoals een bepaalde dag, tijdstip of andere ideen, dan kunnen wij een tour op maat organiseren! Kijk hier voor meer informatie.


Onze reguliere tours kunnen worden geboekt tot 18:00 uur 's avonds voor de volgende tour-dag. Wil je toch nog boeken na de sluitingstijd van het boeking systeem, mail ons op hello@bitesandstories.com of contact ons via Facebook messenger en wij kijken of het nog mogelijk is!

 

*Locaties kunnen verschillen per dag, vanwege het weer, het seizoen, eventuele dieetwensen en alergieën waarmee rekening wordt gehouden en onze professionele mening wat het beste werkt!

** Vanaf juli 2017